21/03/2024 21/03/2024 Κάθε Παρασκευή, την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται απογευματινή Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων από 5:30 μ.μ. έως 7:00 για όλους τους εργαζόμενους, τους νέους ή όσους κωλύονται να συμμετάσχουν στην κανονική Ακολουθία. Ακολούθως μετά το πέρας της καθιερωμένης εσπερινής Ακολουθίας των Χαιρετισμών θα τελείται...
21 Μαρτίου, 2024 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 14:52

Τρίκαλα: Ακολουθίες Χαιρετισμών για τους εργαζομένους και μαθητές

Διαδώστε:
Τρίκαλα: Ακολουθίες Χαιρετισμών για τους εργαζομένους και μαθητές

Κάθε Παρασκευή, την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται απογευματινή Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων από 5:30 μ.μ. έως 7:00 για όλους τους εργαζόμενους, τους νέους ή όσους κωλύονται να συμμετάσχουν στην κανονική Ακολουθία.

Ακολούθως μετά το πέρας της καθιερωμένης εσπερινής Ακολουθίας των Χαιρετισμών θα τελείται βραδινή Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, από 9:00 μ.μ. Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

“Προτρέπουμε για την συμμετοχή όσων έχουν την ανάγκη της γεύσεως του λατρευτικού πλούτου της Αγίας μας Εκκλησίας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων