28/12/2021 28/12/2021 Στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα λάβει χώρα η υποδοχή τμήματος του Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Μεγάλου, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 6 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης. Στη συνέχεια θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός...
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:15

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα λάβει χώρα η υποδοχή τμήματος του Ιερού Λειψάνου του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Μεγάλου, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 6 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και του εν Αγίοις Πατρός Ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας Καππαδοκίας του Μεγάλου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων