30/10/2018 30/10/2018 Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη,διοργάνωσε το διάστημα από 23 έως 27 Οκτωβρίου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Της εκδρομής προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με την συμμετοχή κληρικών, μοναχών και λαϊκών. Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να προσκυνήσουν διάφορους ορθόδοξους ναούς και μοναστήρια καθώς...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 9:27

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Ι.Μ. Βεροίας

Διαδώστε:
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη από την Ι.Μ. Βεροίας

Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη,διοργάνωσε το διάστημα από 23 έως 27 Οκτωβρίου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Της εκδρομής προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με την συμμετοχή κληρικών, μοναχών και λαϊκών.

Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να προσκυνήσουν διάφορους ορθόδοξους ναούς και μοναστήρια καθώς και ιερά μνημεία του Βυζαντινού Πολιτισμού. Επίσης οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του Πατριαρχείου και απηύθυνε πατρικούς λόγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων