18/12/2018 18/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα : «Ετοιμάζου Βηθλεέμ» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Ομιλία πραγματοποίησε και την  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:46

«Ετοιμάζου Βηθλεέμ»

Διαδώστε:
«Ετοιμάζου Βηθλεέμ»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα : «Ετοιμάζου Βηθλεέμ» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Ομιλία πραγματοποίησε και την  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων ανέπτυξε το θέμα: «Χριστός γεννάται δοξάσατε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων