15/09/2023 15/09/2023 Το μεσημέρι της Παρασκευής, 15ης Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχήθηκε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου και στους συνεργάτες του ο...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 14:36

Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Βεροίας στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Διαδώστε:
Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Βεροίας στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 15ης Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχήθηκε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου και στους συνεργάτες του ο Θεός να τους δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν μεταφέροντας στους μαθητές και τις μαθήτριες της επαρχίας μας αρετές και χριστιανικές αξίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Από την πλευρά του ο κ. Αλατζόγλου ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα για την αποδοχή της προσκλήσεως και τον παρεκάλεσε να εύχεται πάντοτε για όσους διακονούν στον χώρο της παιδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων