30/03/2022 30/03/2022 Συνολικά 15 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στάλθηκαν σήμερα από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας προς τους εκπροσώπους του Ουκρανικού Προξενείου, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ. Αυτή η προσφορά γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Βέροιας με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας. Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλαν εκατοντάδες δημότες, σωματεία και σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιοκτήτες καταστημάτων και...
30 Μαρτίου, 2022 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 17:29

Ανθρωπιστική βοήθεια 15 τόνων προς την Ουκρανία

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια 15 τόνων προς την Ουκρανία

Συνολικά 15 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στάλθηκαν σήμερα από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας προς τους εκπροσώπους του Ουκρανικού Προξενείου, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ. Αυτή η προσφορά γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Βέροιας με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας.

Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλαν εκατοντάδες δημότες, σωματεία και σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεις της Βέροιας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό της Ουκρανίας.

Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-Εθελοντισμού και Υγείας, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, επέβλεψαν τη διαδικασία αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ιματισμό που συγκεντρώθηκαν από τις 10 έως τις 17 Μαρτίου.

Για την αποστολή στο Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη, συνέδραμε τα μέγιστα το Σώμα Εθελοντών «Δρόμωνες».

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τον μεγάλο αριθμό των εθελοντών για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά τους, καθώς από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας, όπως επίσης όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες της Βέροιας που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Πηγή και φωτογραφία  ertnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων