18/12/2021 20/12/2021 Μηνιαίες Ιερατικές Συνάξεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν συνάξεις, το πρωί στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Στην αρχή των συνάξεων ο...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 22:56

Δύο Ιερατικές Συνάξεις στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Δύο Ιερατικές Συνάξεις στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Μηνιαίες Ιερατικές Συνάξεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν συνάξεις, το πρωί στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Στην αρχή των συνάξεων ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας μίλησε στους Ιερείς για θέματα υπηρεσιακής φύσεως.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων μίλησε στους Ιερείς για το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ενόψει της επικείμενης εορτής των Χριστουγέννων αναφέροντας βιώματα των συγχρόνων Αγίων της Εκκλησίας μας, ενώ δεν παρέλειψε να συστήσει για ακόμη μία φορά την πιστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης για την προστασία της δημόσιας υγείας και των οδηγιών τόσο των αρμοδίων φορέων όσο και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων