06/03/2019 06/03/2019 H Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», η ένωση Θεολόγων Ν. Ημαθίας, η κίνηση Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) εκδήλωση με θέμα: «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο Σεβ....
06 Μαρτίου, 2019 - 17:53

Εκδήλωση με θέμα: «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»

Διαδώστε:
Εκδήλωση με θέμα: «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»

H Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», η ένωση Θεολόγων Ν. Ημαθίας, η κίνηση Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) εκδήλωση με θέμα: «Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων