27/01/2022 27/01/2022 Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη από τον νέο Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδόσιο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το μεσημέρι. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων καλωσόρισε με θέρμη και εγκαρδιότητα τον νέο Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδόσιο και ευχήθηκε αδελφικώς στον ομογάλακτο Μητροπολίτη, καθώς αμφότεροι είναι...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 12:04

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κινσάσας Θεοδοσίου στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Κινσάσας Θεοδοσίου στον Μητροπολίτη Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων καλωσόρισε με θέρμη και εγκαρδιότητα τον νέο Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδόσιο και ευχήθηκε αδελφικώς στον ομογάλακτο Μητροπολίτη, καθώς αμφότεροι είναι απόφοιτοι της Αθωνιάδος Σχολής, για τη νέα του διακονία.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς στον προκάτοχο του, μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας κυρό Νικηφόρο, πνευματικό αδελφό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος, καθώς και οι δύο Αρχιερείς προέρχονται από την αδελφότητα του μακαριστού Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Γέροντος Γερασίμου του Μικραγιαννανίτου.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων