07/03/2024 07/03/2024 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 5ης Μαρτίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, την εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βεροίας Υποστράτηγο Σαράντη Τυλιγαδά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Διοικητή και τον συνεχάρη για την τοποθέτηση του στη θέση του Υποδιοικητού...
07 Μαρτίου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 20:24

Επίσκεψη του αποχωρήσαντος Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του αποχωρήσαντος Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Βεροίας

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 5ης Μαρτίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, την εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βεροίας Υποστράτηγο Σαράντη Τυλιγαδά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Διοικητή και τον συνεχάρη για την τοποθέτηση του στη θέση του Υποδιοικητού της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) που εδρεύει στην Αθήνα. Εξέφρασε τη θλίψη που αποχωρεί από την Ημαθία, διότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων η σχέση της τοπικής Εκκλησίας και του στρατού καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά υπήρξε άριστη και γι’ αυτό τον λόγο του απένειμε το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, ο Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις πατρικές ευχές και αναφέρθηκε και ο ίδιος στην άριστη σχέση του στρατού και της τοπικής Εκκλησίας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εθιμοτυπική επίσκεψη του αποχωρήσαντος Διοικητού της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στον Ποιμενάρχη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων