06/07/2022 06/07/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Αδαμίδη, δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη, 5 Ιουλίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Ταξίαρχο και δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση της Ελληνικής...
06 Ιουλίου, 2022 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 14:06

Επίσκεψη του Διευθυντού της Αστυνομίας Ημαθίας στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διευθυντού της Αστυνομίας Ημαθίας στον Μητροπολίτη Βεροίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Αδαμίδη, δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη, 5 Ιουλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Ταξίαρχο και δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων των ΚΗ΄ Παυλείων, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Αδαμίδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και του προσέφερε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.), το σύγγραμμα του Καθηγητού κ. Θανάση Χρήστου με την ευκαιρία της επετείου των διακοσίων χρόνων από την έναρξη του ηρωικού αγώνα του 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων