01/10/2023 15/12/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote Βικτώριας, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και είχε την τιμή να συναντήσει και να γνωρίσει τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Βέροια, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ....
01 Οκτωβρίου, 2023 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 12:47

Επίσκεψη του Επισκόπου Κερασούντος στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Επισκόπου Κερασούντος στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote Βικτώριας, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και είχε την τιμή να συναντήσει και να γνωρίσει τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Βέροια, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ευμένιος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Δοβρά, όπου προσκύνησε τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, καθώς και την ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά Βερμίου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων