21/02/2024 21/02/2024 Το μεσημέρι της Τρίτης, 20ης Φεβρουαρίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιος Μεγαλομάρτυρας Αρτέμιος, να τον προστατεύει...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:37

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας στον Μητροπολίτη Βεροίας

Το μεσημέρι της Τρίτης, 20ης Φεβρουαρίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιος Μεγαλομάρτυρας Αρτέμιος, να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη στα δύσκολα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, η οποία πάντοτε βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο και στη διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Ανδρέας Καλογερόπουλος ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα για τις πατρικές ευχές και ακολούθησε διάλογος για θέματα της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων