08/06/2023 08/06/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Ιουνίου 2023, ο τ. Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο τ. Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Τους πολιτικούς υποδέχτηκε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.  Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον  κ. Οικονόμου στην Αποστολική Μητρόπολη...
08 Ιουνίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 19:05

Επίσκεψη του τ. Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του τ. Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Μητροπολίτη Βεροίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Ιουνίου 2023, ο τ. Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο τ. Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Τους πολιτικούς υποδέχτηκε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. 

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον  κ. Οικονόμου στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο τ. Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων