02/02/2024 02/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Δένδια. Τον Υπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Ημαθίας κκ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 21:39

Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στον Μητροπολίτη Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Δένδια.

Τον Υπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Ημαθίας κκ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υπουργό στη Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του. Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του προσέφερε στον Υπουργό την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης στον Μητροπολίτη Βεροίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων