04/02/2023 04/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία. Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 20:30

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στον Μητροπολίτη Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στον Μητροπολίτη Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο  Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον αξιότιμο κ. Υπουργό στη Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων