01/12/2021 01/12/2021 Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη από την εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Εύη Μπανιωτοπούλου, η οποία επισκέφτηκε την πόλη της Βέροιας τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου το μεσημέρι, με σκοπό την αξιολόγηση της Πολιτιστικής Διαδρομής «Απόστολος Παύλος». Την εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Εύη Μπανιωτοπούλου...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:41

Η εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης στον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Η εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης στον Μητροπολίτη Βεροίας

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη από την εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Εύη Μπανιωτοπούλου, η οποία επισκέφτηκε την πόλη της Βέροιας τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου το μεσημέρι, με σκοπό την αξιολόγηση της Πολιτιστικής Διαδρομής «Απόστολος Παύλος».

Την εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Εύη Μπανιωτοπούλου συνόδευαν ο αρμόδιος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού στο Βέλγιο, Μάνος Βουγιούκας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού, Μιλτιάδης Νικολάου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βεροίας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και υπεύθυνη του Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Μαρία Ανδρεάδου καθώς και οι εκπρόσωποι του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας, Παύλος Τροχόπουλος και Αστέριος Νένος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου καθώς και στη Συναγωγή στην εβραϊκή συνοικία της Μπαρμπούτας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, αφού καλωσόρισε την εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εύη Μπανιωτοπούλου και τους συνοδούς της, ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας, Απόστολος των Εθνών Παύλος, να ευλογεί τα έργα του Συμβουλίου της Ευρώπης και να μας απαλλάξει σύντομα από τον μεγάλο πειρασμό της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων