14/12/2021 14/12/2021 Μετά από τόσες δολοφονίες γυναικών, αλλά και μητροκτονίες, πατροκτονίες καθώς και την πολύ πρόσφατη παιδοκτονία στην Ελλάδα, το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και οι τρόποι προστασίας των θυμάτων δεν είναι κάτι που έρχεται απλά στην επικαιρότητα, αλλά πλέον απαιτείται το να μιλάμε γι’ αυτό.  Ως εκ τούτου, στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 19:06

Η ενδοοικογενειακή βία στο «τραπέζι» της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Βεροίας

Διαδώστε:
Η ενδοοικογενειακή βία στο «τραπέζι» της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Βεροίας

Μετά από τόσες δολοφονίες γυναικών, αλλά και μητροκτονίες, πατροκτονίες καθώς και την πολύ πρόσφατη παιδοκτονία στην Ελλάδα, το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και οι τρόποι προστασίας των θυμάτων δεν είναι κάτι που έρχεται απλά στην επικαιρότητα, αλλά πλέον απαιτείται το να μιλάμε γι’ αυτό. 

Ως εκ τούτου, στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας η Δικηγόρος Σοφία Μπουρδάνου αύριο, Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., θα μιλήσει με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία· η νομική αντιμετώπιση του φαινομένου και οι τρόποι προστασίας του θύματος» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων