09/11/2021 09/11/2021 Τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου εόρτασαν πανηγυρικά στον πρώτο ναό του Αγίου που χτίστηκε στην Μακεδονίας μετά την αγιοκατάταξή του ΚΥΜΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr  Μέσα σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης και τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων για την πανδημία της Covid19, εορτάστηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στον ομώνυμο...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 10:40

Η πανήγυρη του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου εόρτασαν πανηγυρικά στον πρώτο ναό του Αγίου που χτίστηκε στην Μακεδονίας μετά την αγιοκατάταξή του

ΚΥΜΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr 

Μέσα σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης και τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων για την πανδημία της Covid19, εορτάστηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Του, στην Τοπική Κοινότητα Κυμίνων Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ιερείς και διάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ: 

Μέχρι την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 θα παραμείνει η Τίμια Κάρα της Οσίας Υπομονής της Βασιλίσσης από την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου Κορινθίας προς ευλογία πιστών. Ο Ιερός Ναός, καθ’ όλη τη διάρκεια της Πανηγύρεως, θα παραμένει ανοιχτός κάθε ημέρα από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ.

Τους ιερούς ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του ναού, Πρωτοψάλτης κ. Νίκος Κόιος και ο Λαμπαδάριος κ. Ιωάννης Μαλούσης.

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα είναι ο πρώτος ναός που ανεγέρθηκε στην Μακεδονία μετά την αγιοκατάταξή του Αγίου Νεκτάριου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων