31/12/2022 31/12/2022 Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς φορείς, μπάντες, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 19:48

Κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας – Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας – Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς φορείς, μπάντες, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να ευλογήσει τον νέο χρόνο, ώστε να αξιοποιήσουμε τον εποικοδομητικά για να προοδεύσουμε και κατά κόσμον αλλά πολύ περισσότερο κατά Θεόν, ζώντας και εργαζόμενοι σύμφωνα με το θέλημα του.

Παράλληλα, ο Ποιμενάρχης μοίρασε σε όλους το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Μακεδόνα στρατηλάτη, τον Μέγα Αλέξανδρο, με αφορμή τη γέννηση του το έτος 323 π.Χ. αλλά και τα πρόσφατα εγκαίνια του μεγάλου Μουσείου της Βεργίνας, της πρωτεύουσας των Μακεδόνων βασιλέων και του πατέρα του Φιλίππου.

Το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, για την προσφορά τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων