07/01/2022 07/01/2022 Στο φράγμα του Αλιάκμονος πραγματοποίησε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού μετά τον καθαγιασμό των υδάτων σε Βέροια και Νάουσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανήμερα των Φώτων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου. Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από πατέρες...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 12:12

Καταδύσεις του Τιμίου Σταυρού σε Αλιάκμονα, Θερμαϊκό και Λουδία (φώτο)

Διαδώστε:
Καταδύσεις του Τιμίου Σταυρού σε Αλιάκμονα, Θερμαϊκό και Λουδία (φώτο)

Στο φράγμα του Αλιάκμονος πραγματοποίησε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού μετά τον καθαγιασμό των υδάτων σε Βέροια και Νάουσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανήμερα των Φώτων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως μετέβη στον Θερμαϊκό κόλπο, πλησίον των εκβολών του Λουδία, όπου για τέταρτη φορά πραγματοποίησε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων