02/04/2024 02/04/2024 Κατατέθηκαν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη του έργου του φορέα, από την φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», υπό την αιγίδα της Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και...
02 Απριλίου, 2024 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 12:21

Κατατέθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη της «Φλόγας»

Διαδώστε:
Κατατέθηκαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη της «Φλόγας»

Κατατέθηκαν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη του έργου του φορέα, από την φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», υπό την αιγίδα της Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και με τη συμμετοχή αδελφών πολιτιστικών συλλόγων.

Την επιταγή κατέθεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φανιάδης Φώτης.

Σκοπός της ενίσχυσης είναι να στηριχθεί το έργο της «Φλόγας», η οποία σήμερα αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της λειτουργίας των ογκολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, ενώ παράλληλα συμπαραστέκεται με κάθε δυνατό τρόπο στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων