31/12/2021 31/12/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς καλή και ευλογημένη χρονιά, χωρίς πειρασμούς, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 19:26

Κοπή βασιλόπιτας για εργαζoμένους και διακονούντες στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας για εργαζoμένους και διακονούντες στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς καλή και ευλογημένη χρονιά, χωρίς πειρασμούς, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, για την προσφορά τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων