16/01/2023 16/01/2023 Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βεροίας και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2023, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Γηροκομείου,...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 11:33

Κοπή Βασιλόπιτας και οικονομική ενίσχυση από την Ιερά Μητρόπολη στο Γηροκομείο Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας και οικονομική ενίσχυση από την Ιερά Μητρόπολη στο Γηροκομείο Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βεροίας και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2023, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Γηροκομείου, ενώ δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων