14/01/2022 14/01/2022 Το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους, 2022, παρουσία των τοπικών αρχών, εθελοντών, φίλων και του προσωπικού του Κέντρου. Ο Σεβασμιώτατος, κατά την επίσκεψή του το μεσημέρι της...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 19:46

Κοπή βασιλόπιτας και παροχή οικονομικής βοήθειας στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας και παροχή οικονομικής βοήθειας στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες

Το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους, 2022, παρουσία των τοπικών αρχών, εθελοντών, φίλων και του προσωπικού του Κέντρου.

Ο Σεβασμιώτατος, κατά την επίσκεψή του το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Κέντρου και μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδιά, καθώς επίσης και χριστουγεννιάτικες σοκολάτες με τη Γέννηση του Χριστού προσφορά της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεργίνης.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρόεδρο του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου και τους άξιους συνεργάτες της για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και η πρόεδρος του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου, η οποία εξέφρασε και τις θερμές ευχαριστίες της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων