23/11/2023 23/11/2023 Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας που περιλαμβάνει την ασματική ακολουθία της μνήμης του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου (7 Δεκεμβρίου). Την ασματική ακολουθία συνέγραψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βεροίας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Στυλιανός Μακρής, Δρ. Θεολογίας και έχει εγκριθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μπορείτε να...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 16:22

Κυκλοφόρησε η ασματική ακολουθία της μνήμης του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε η ασματική ακολουθία της μνήμης του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας που περιλαμβάνει την ασματική ακολουθία της μνήμης του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου (7 Δεκεμβρίου).

Την ασματική ακολουθία συνέγραψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βεροίας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Στυλιανός Μακρής, Δρ. Θεολογίας και έχει εγκριθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την ασματική ακολουθία μετά του παρακλητικού κανόνος από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Παύλειος Λόγος» (Βενιζέλου 29, Βέροια) ή κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο τηλέφωνο 2331020951. Για χονδρικές παραγγελίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του Βιβλιοπωλείου στο τηλ. 6970952120 (π. Αντώνιος).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων