21/03/2020 22/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), βρίσκονται κοντά στον ευσεβή λαό μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. αλλά και από το e-radio Επίσης πλέον πραγματοποιείται LiveStreaming στην ιστοσελίδα...
21 Μαρτίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 8:22

Δείτε ζωντανά -Κυριακή της Σταυροπροσκύνησεως

Διαδώστε:
Δείτε ζωντανά -Κυριακή της Σταυροπροσκύνησεως

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), βρίσκονται κοντά στον ευσεβή λαό μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. αλλά και από το e-radio

Επίσης πλέον πραγματοποιείται LiveStreaming στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, στην σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/Ιερά-Μητρόπολις-Βεροίας-Ναούσης-και-Καμπανίας-174257312620674/ αλλά και μέσα από το Youtube https://www.youtube.com/c/KosmasKaragiannis/live.

Καθημερινά θα μεταδίδονται απευθείας οι Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής από το καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, χοροστατούντος, ιερουργούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

7:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

6:00 μ.μ. Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων