05/01/2024 05/01/2024 Παραμονή της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Δεσποτικής Εορτής στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας. Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι Ιερείς της πόλεως, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως....
05 Ιανουαρίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024 - 21:17

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας

Διαδώστε:
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας

Παραμονή της Δεσποτικής Εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Δεσποτικής Εορτής στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι Ιερείς της πόλεως, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο τέλος του Πανηγυρικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Κυριάκο Ζερδαλή και ευλόγησε τη βασιλόπιτα της ενορίας.

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων