16/08/2021 16/08/2021 Την Κυριακή 15 Αυγούστου το απόγευμα, όπως κάθε χρόνο, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και η Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας. Στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, ενώ έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων...
16 Αυγούστου, 2021 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 13:40

Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Αλεξάνδρεια

Την Κυριακή 15 Αυγούστου το απόγευμα, όπως κάθε χρόνο, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και η Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας.

Στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, ενώ έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς για την συμμετοχή τους στους εορτασμούς της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων