24/11/2022 24/11/2022 Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το πρωί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) πραγματοποιήθηκε η μηνιαία Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Στην αρχή της συνάξεως ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε τους Ιερείς και αναφέρθηκε σε θέματα υπηρεσιακής φύσεως. Στη συνέχεια τον λόγο...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 10:20

Μηνιαία Ιερατική Σύναξη στη Βέροια

Διαδώστε:
Μηνιαία Ιερατική Σύναξη στη Βέροια

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το πρωί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) πραγματοποιήθηκε η μηνιαία Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην αρχή της συνάξεως ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας καλωσόρισε τους Ιερείς και αναφέρθηκε σε θέματα υπηρεσιακής φύσεως.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος προέτρεψε τους Ιερείς να εργαστούν με περισσότερο ζήλο και αφοσίωση κατά την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων και εν συνεχεία μίλησε για την ανασυγκρότηση της ενορίας και τον επανευαγγελισμό των πιστών.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων