24/05/2024 24/05/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στο πλαίσιο της «6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» σε συνεργασία με το Δήμο Βεροίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τα Νοσοκομεία Βεροίας και Ναούσης και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομηδείας «Η ΑΓΑΠΗ» διοργανώνει...
24 Μαΐου, 2024 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 18:19

Μητρόπολη Βεροίας: “Καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη δίνοντας αίμα, χαρίζοντας ζωή”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Βεροίας: “Καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη δίνοντας αίμα, χαρίζοντας ζωή”

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στο πλαίσιο της «6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» σε συνεργασία με το Δήμο Βεροίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τα Νοσοκομεία Βεροίας και Ναούσης και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομηδείας «Η ΑΓΑΠΗ» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Βεροίας.

“Καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη δίνοντας αίμα, χαρίζοντας ζωή…”, είναι το σύνθημα το οποίο δίνει η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων