29/02/2024 29/02/2024 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού το απόγευμα της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου 2024 στον κατάμεστο Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου τέθηκε σε προσκύνηση...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 16:26

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Όσιος Εφραίμ και ο Άγιος Λουκάς να προστατεύουν τους ευλαβείς προσκυνητές»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Όσιος Εφραίμ και ο Άγιος Λουκάς να προστατεύουν τους ευλαβείς προσκυνητές»

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού το απόγευμα της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου 2024 στον κατάμεστο Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του συγχρόνου Αγίου της Εκκλησίας μας, ενώ παράλληλα τέθηκε σε προσκύνηση και το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού και Θαυματουργού που θησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.

«Ο Όσιος Εφραίμ και ο Άγιος Λουκάς να προστατεύουν τους ευλαβείς προσκυνητές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Σεβασμιώατος.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον Αρχιερατικό Εσπερινό και την Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού:

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Μητροπολίτης Βεροίας: «Ο Όσιος Εφραίμ και ο Άγιος Λουκάς να προστατεύουν τους ευλαβείς προσκυνητές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων