25/12/2021 26/12/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 το απόγευμα, στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» και ανέπτυξε το θέμα: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού», με την ευκαιρία της δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως. Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 0:01

Μητροπολίτης Βεροίας: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Βεροίας: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 το απόγευμα, στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» και ανέπτυξε το θέμα: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού», με την ευκαιρία της δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως.

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων