16/01/2020 16/01/2020 Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου το πρωί στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης τελέστηκε κατά το αγιορείτικο τυπικό, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη, ο οποίος διετέλεσε και πνευματικός κτήτορας και Γέροντας της Ιεράς Μονής, καθώς η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Μεθοδία και η αδελφή Θεολογία, υπήρξαν πνευματικά τέκνα του μακαριστού γέροντος....
16 Ιανουαρίου, 2020 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 14:52

Μνημόσυνα δύο μεγάλων προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνα δύο μεγάλων προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου το πρωί στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης τελέστηκε κατά το αγιορείτικο τυπικό, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη, ο οποίος διετέλεσε και πνευματικός κτήτορας και Γέροντας της Ιεράς Μονής, καθώς η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Μεθοδία και η αδελφή Θεολογία, υπήρξαν πνευματικά τέκνα του μακαριστού γέροντος.

 

Την Κυριακή, επίσης, 12 Ιανουαρίου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων