03/12/2022 03/12/2022 Την Παρασκευή το μεσημέρι, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, δέχθηκε επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιο. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, στη Βυζαντινή Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς, και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:35

Ο Ευδοκιάδος Αμβρόσιος στον Βεροίας Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Ο Ευδοκιάδος Αμβρόσιος στον Βεροίας Παντελεήμονα

Την Παρασκευή το μεσημέρι, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, δέχθηκε επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιο.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, στη Βυζαντινή Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς, και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας, Απόστολος Παύλος, και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογούν, να τον προστατεύουν και να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο που επιτελεί ως βοηθός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Πισιδίας.

Από την πλευρά του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευδοκιάδος κ. Αμβρόσιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτοπρ. Νεκτάριο Σαββίδη, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων