27/03/2024 27/03/2024 Με την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά οι ομιλίες των Αγιορειτών Πατέρων στο τέλος των Αναστάσιμων – Κατανυκτικών Αρχιερατικών Εσπερινών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ως εκ τούτου, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας...
27 Μαρτίου, 2024 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 13:36

Ο Γέροντας Ελισσαίος Σιμωνοπετρίτης ομιλητής σε Νάουσα και Βέροια

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Ελισσαίος Σιμωνοπετρίτης ομιλητής σε Νάουσα και Βέροια

Με την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά οι ομιλίες των Αγιορειτών Πατέρων στο τέλος των Αναστάσιμων – Κατανυκτικών Αρχιερατικών Εσπερινών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ως εκ τούτου, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, Γέροντας Ελισσαίος.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και στο τέλος ο Γέροντας Ελισσαίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, καθρέπτης της ψυχής μας».

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και στο τέλος ο Γέροντας Ελισσαίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μηνύματα πνευματικής ζωής από τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων