11/04/2024 12/04/2024 Με την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος, συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας οι ομιλίες των Αγιορειτών Πατέρων στο τέλος των Αναστάσιμων – Κατανυκτικών Αρχιερατικών Εσπερινών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ως εκ τούτου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2024 ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης....
11 Απριλίου, 2024 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 0:47

Ο Ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης ομιλητής στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Ο Ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης ομιλητής στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Με την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος, συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας οι ομιλίες των Αγιορειτών Πατέρων στο τέλος των Αναστάσιμων – Κατανυκτικών Αρχιερατικών Εσπερινών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ως εκ τούτου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2024 ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και στο τέλος ο π. Αρτέμιος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Άγιος Ιωάννης ο Σιναΐτης και το βιβλίο της κλίμακος».

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και στο τέλος ο π. Αρτέμιος θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης και ο Μέγας Κανών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων