26/10/2020 26/10/2020 Στο πλαίσιο της νέας σειράς διαδικτυακών εκπομπών με τίτλο «Αγιολογία και ζωή», μεταδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ομίλησε για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 19:40

Ο Μητρ. Βεροίας για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βεροίας για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου

Στο πλαίσιο της νέας σειράς διαδικτυακών εκπομπών με τίτλο «Αγιολογία και ζωή», μεταδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ομίλησε για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου στο San Lorenzo in Campo της Ιταλίας αλλά και για την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας το 1978 στη Θεσσαλονίκη, όπου διακονούσε ως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης πλησίον του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονος Χρυσοφάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων