23/02/2024 23/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε για την ευγενή πρόσκληση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια είχε πάντα αρχές και αξίες,...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Βεροίας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βεροίας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε για την ευγενή πρόσκληση και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η οικογένεια είχε πάντα αρχές και αξίες, χωρίς τις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει και να επιτελέ­σει την αποστολή της στην κοι­νωνία. Με θλίψη και συνοχή ψυχής παρακολουθήσαμε πριν από λίγες ημέρες την ψήφιση από την πλειοψηφία των εκπροσώπων του ελληνικού λαού ενός νόμου ο οποίος πλήττει τον ιερό θεσμό του γάμου και κλονίζει την έννοια της οικογενείας. Και αν οι υπεύθυνοι είναι ευχαριστημένοι και νομίζουν ότι έκαναν το χρέος τους, ψηφίζοντας έναν τέτοιο νόμο, αντίθετο προς τον νόμο του Θεού, τις παραδόσεις μας και τα δεδομένα της ανθρωπίνης φύσεως, το δικό μας χρέος δεν τελείωσε».

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Νομού Ημαθίας ευλόγησε ο Ποιμενάρχης μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων