18/12/2022 18/12/2022 Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παρακολούθησε χθες τη δεύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της Μητρόπολης Βεροίας, στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού Παντάνασσα στη Νάουσα. Στην αρχή έγινε γνωστή η ιστορία των Καλάντων στα παιδιά μέσα από την προβολή ολιγόλεπτου βίντεο, παραγωγής του...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 21:46

Ο Μητροπολίτης Βεροίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση: «Τα κάλαντα των Χριστουγέννων» στη Νάουσα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βεροίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση: «Τα κάλαντα των Χριστουγέννων» στη Νάουσα

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παρακολούθησε χθες τη δεύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της Μητρόπολης Βεροίας, στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού Παντάνασσα στη Νάουσα.

Στην αρχή έγινε γνωστή η ιστορία των Καλάντων στα παιδιά μέσα από την προβολή ολιγόλεπτου βίντεο, παραγωγής του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης, ενώ ακολούθησε διαδραστικό δρώμενο από τις κατηχήτριες κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και κ. Σωτηρία Χαλδαιοπούλου, με τη συμμετοχή του κ. Στέργιου Τσιαούσκογλου, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο του ευαγγελισμού των παιδιών και των νέων που επιτελείται στα κατηχητικά με τη χρήση σύγχρονων παιδαγωγικών μέσων και εποπτικού υλικού.

Έπειτα το πλήθος των παιδιών που προσήλθαν από διάφορες ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Ποιμενάρχης, μεταφέροντας σαν τους Αγγέλους το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, απηύθυνε τον πατρικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε θερμά όσους κοπίασαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, τους κατηχητές, τις κατηχήτριες και το πλήθος των παιδιών και μοίρασε σε όλους χριστουγεννιάτικα δώρα.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων