12/12/2022 12/12/2022 Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων, όπου ομίλησε στην ενοριακή σύναξη που διοργάνωσε το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον δραστήριο προϊστάμενο της ενορίας Πρωτοπρ. Χρήστο Αιγίδη και τους συνεργάτες...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:04
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 22:06

Ο Βεροίας Παντελεήμων στην ενοριακή σύναξη στα Κύμινα

Διαδώστε:
Ο Βεροίας Παντελεήμων στην ενοριακή σύναξη στα Κύμινα

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων, όπου ομίλησε στην ενοριακή σύναξη που διοργάνωσε το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον δραστήριο προϊστάμενο της ενορίας Πρωτοπρ. Χρήστο Αιγίδη και τους συνεργάτες του για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στην ενορία και στην συνέχεια ανέπτυξε το θέμα: «Η προετοιμασία για την εορτή των Χριστουγέννων», ενώ στο τέλος επίδωσε τα διοριστήρια για τη νέα χρονιά στις κυρίες του ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων