22/01/2024 22/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βεροίας το μεσημέρι της Κυριακής 21ης Ιανουαρίου 2024 και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του Νέου Έτους. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων απηύθυνε ευχές για το νέο έτος και συνεχάρη τα διοικητικά συμβούλια του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας και της Μονάδας...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 20:21

Οικονομική ενίσχυση στο Σωσσίδειο Γηροκομείο από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Οικονομική ενίσχυση στο Σωσσίδειο Γηροκομείο από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βεροίας το μεσημέρι της Κυριακής 21ης Ιανουαρίου 2024 και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του Νέου Έτους.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων απηύθυνε ευχές για το νέο έτος και συνεχάρη τα διοικητικά συμβούλια του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας και της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βεροίας», τους εργαζομένους και όσους διακονούν και προσφέρουν στο ιερό καθίδρυμα.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Γηροκομείου, ενώ απευθυνόμενος προς τους τροφίμους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχετε την ευλογία να είστε εδώ σ᾽ αυτό το ιερό καθίδρυμα και να έχετε τόσους ανθρώπους δίπλα σας να σας διακονούν, από τους Προέδρους, από το Συμβούλιο, από τους διακούντες εδώ. Είναι μεγάλο πράγμα, αδελφοί μου! Έρχονται σαν Κυρηναίοι και σηκώνουν τον δικό σας σταυρό, τον σταυρό της ασθενείας, της ανημποριάς, της δυσκολίας, της μοναξιάς … Όλοι αυτοί είναι σταυροί, τους οποίους κάθε ένας τους αισθάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι αυτοί είναι για σας εδώ Κυρηναίοι και σηκώνουν τον σταυρό σας με πολλή αγάπη. Ο Θεός οικονόμησε έτσι τα πράγματα, να είστε μέσα σ᾽ αυτό το ευλογημένο σπίτι, να είστε μέσα σ᾽ αυτό το ευλογημένο καθίδρυμα και να ζείτε το υπόλοιπο της ζωής σας· όσα χρόνια μας δώσει ο Θεός να λέμε «δόξα σοι, Κύριε, δόξα σοι» και να σηκώνουμε τον σταυρό μας, δοξάζοντας τον Θεό και ευχαριστώντας όλους αυτούς οι οποίοι μας διακονούν».

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Ι. Μ. Βεροίας ενίσχυσε οικονομικά το Γηροκομείο Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων