01/03/2022 01/03/2022 Ολοκληρώθηκε για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος η σειρά των ομιλιών υπό τον τίτλο «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, το απόγευμα της Κυριακής της Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου. Την τελευταία ομιλία εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μόνο ο Εσταυρωμένος Κύριος...
01 Μαρτίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 12:34

Ολοκληρώθηκαν οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στη Βέροια

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος η σειρά των ομιλιών υπό τον τίτλο «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, το απόγευμα της Κυριακής της Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου. Την τελευταία ομιλία εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μόνο ο Εσταυρωμένος Κύριος μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να αξιοποιήσουμε τον πόνο».

Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

Οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» αποτελούν ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας.

Έμπειροι κληρικοί, καταξιωμένοι επιστήμονες και διακεκριμένοι καθηγητές αναπτύσσουν θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος και εν συνεχεία ακολουθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος από τους συμμετέχοντες και τον υπεύθυνο της σειράς ομιλιών «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» και Αρχιερατικό Επίτροπο Βεργίνης, Αρχιμ. Ιερεμία Γεωργαλή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων