28/06/2020 28/06/2020 Ολοκληρώθηκε ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου -ο δεύτερος ήταν μάλιστα και ιδρυτής της Εκκλησίας των Βεροιέων- στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου της Βέροιας. Τον θείο λόγο εκφώνησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, που βρέθηκε στην πόλη, καλεσμένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας,...
28 Ιουνίου, 2020 - 21:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 23:10

Ολοκληρώθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στη Βέροια

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου -ο δεύτερος ήταν μάλιστα και ιδρυτής της Εκκλησίας των Βεροιέων- στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου της Βέροιας. Τον θείο λόγο εκφώνησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, που βρέθηκε στην πόλη, καλεσμένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο ίδιος, βέβαια, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ενώ έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος και βέβαια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμων.

Στη διάρκεια του Εσπερινού τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αποστόλου Παύλου που φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη μας. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων