19/08/2020 19/08/2020 Την Τετάρτη 19 Αυγούστου το πρωί, ημέρα κατά την οποία η ηρωική πόλη της Ναούσης εορτάζει τον πολιούχο της Όσιο Θεοφάνη τον θαυματουργό, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες...
19 Αυγούστου, 2020 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 10:31

Πέντε Μητροπολίτες για τον Πολιούχο της Νάουσας

Διαδώστε:
Πέντε Μητροπολίτες για τον Πολιούχο της Νάουσας

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου το πρωί, ημέρα κατά την οποία η ηρωική πόλη της Ναούσης εορτάζει τον πολιούχο της Όσιο Θεοφάνη τον θαυματουργό, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

Προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος χοροστάτησε και στον Όρθρο και ο Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Κατά την διάρκεια του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Οσίου Θεοφάνους, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων