24/12/2022 25/12/2022 Όπως κάθε χρόνο παραμονές της Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν φορείς, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 4:04

Πλημμύρισε από Χριστουγεννιάτικους καλαντιστές το Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας

Διαδώστε:
Πλημμύρισε από Χριστουγεννιάτικους καλαντιστές το Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας

Όπως κάθε χρόνο παραμονές της Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν φορείς, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε ο γεννηθείς Κύριος, ο οποίος γίνεται άνθρωπος και έρχεται στη γη για να λυτρώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία να φέρει την ειρήνη και την καταλλαγή εκεί όπου επικρατούν οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις, να επέμβει εκεί όπου ο άνθρωπος αδυνατεί να προχωρήσει, να ανοίξει δρόμους εκεί όπου ο άνθρωπος βλέπει μόνο αδιέξοδα και να δώσει λύσεις εκεί όπου η ανθρώπινη λογική παραλύει.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας. (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων