17/12/2023 17/12/2023 Στην κατάμεστη αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της πόλεως της Βεροίας και των περιχώρων. Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολιγόλεπτο...
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 10:39

Πλήθος παιδιών στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας στη Βέροια

Διαδώστε:
Πλήθος παιδιών στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας στη Βέροια

Στην κατάμεστη αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της πόλεως της Βεροίας και των περιχώρων.

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολιγόλεπτο βίντεο για την ιστορία του χριστουγεννιάτικου δένδρου και να μετέχουν στο διαδραστικό δρώμενο που ακολούθησε από τις κατηχήτριες κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και κ. Σωτηρία Χαλδαιοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης το πλήθος των παιδιών που προσήλθαν έψαλλαν διάφορα κάλαντα των Χριστουγέννων και έλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα από τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητρόπολης και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ευχαρίστησε θερμά όσους κοπίασαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, τους κατηχητές, τις κατηχήτριες και το πλήθος των παιδιών ευχόμενος με πολλή αγάπη να στολίσουμε τις ψυχές μας για να υποδεχθούμε τον Χριστό και να ζήσουμε με τη χάρη του όμορφα και ευλογημένα Χρι­στού­γεννα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και για τα κατηχητικά τμήματα των υπολοίπων ενοριών της Μητρόπολης.

Πλήθος παιδιών στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων