18/03/2024 19/03/2024 Στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου 2024, ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων κήρυξε τον θείο λόγο, ανέγνωσε τη συγχωρητική ευχή και ζήτησε συγχώρηση για τυχόν...
18 Μαρτίου, 2024 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 20:06

Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στη Νάουσα

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στη Νάουσα

Στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου 2024, ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων κήρυξε τον θείο λόγο, ανέγνωσε τη συγχωρητική ευχή και ζήτησε συγχώρηση για τυχόν λάθη και παραλείψεις του στην άσκηση της ποιμαντορίας του.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην ηρωική πόλη της Ναούσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων