22/03/2023 22/03/2023 Συνεχίζονται οι καθιερωμένες πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αποτελούν ποιμαντική μέριμνα και πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Ως εκ τούτου, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία...
22 Μαρτίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 14:44

Πνευματικές ομιλίες το Σαββατοκύριακο σε Νάουσα και Βέροια

Διαδώστε:
Πνευματικές ομιλίες το Σαββατοκύριακο σε Νάουσα και Βέροια

Συνεχίζονται οι καθιερωμένες πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αποτελούν ποιμαντική μέριμνα και πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Παν. Αρχιμ. Σωσίπατρο Πιτούλια, Αρχιερατικό Επίτροπο περιχώρων Βεροίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Ἀγαπήσωμεν ἀλλήλους».

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας, θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Παν. Αρχιμανδρίτη Χριστοφόρο Αγγελόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων