20/07/2022 20/07/2022 Την 27η Ιουλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού (Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας) ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος. Την...
20 Ιουλίου, 2022 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 15:26

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Βεροίας

Την 27η Ιουλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού (Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας) ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει στον παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας και θα τελέσει χειροτονία διακόνου.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί ευχές μόνο στο τέλος των ανωτέρω ιερών Ακολουθιών, καθώς δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο και στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά όπως είθισται.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων